Proiectul misionar-filantropic ''Întru aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei...''

24 Iunie 2015

Parohia Mălăiești organizează începând cu anul 2015 , proiectul misionar-filantropic ''Întru aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei...'',în prima sa ediție ,în periada 11-19 martie și 05 - 12 aprilie.
În cadrul acestui proiect preotul paroh Pr. Apostol Pavel a învățat pe copii să încondeieze ouă de Sf. Paște cu motive moldovenești ,ulterior ouăle încondeiate au fost expuse într-o expoziție cu vânzare, iar din sumele obținute s-au cumpărat 60 de pachete cu dulciuri ce au fost împărțite copiilor spitalizați la Spitalul ''Sf.Maria '' din Iași , precum și alimente ,dulciuri și articole de îmbrăcăminte pentru copii Asociației ''Familia Nostra''Iași.
În desfășurarea primei ediții din perioada 11 - 19 martie ,am avut ca parteneri clasa a III-a A și clasa pregătitoare de la Școala ''Carmen Sylva '' din Iași , cursurile de încondeiat ouă desfășurându-se în incinta școlii .
În perioada 05 -12 aprilie proiectul s-a desfășurat în parohie unde au participat la cursurile de încondeiat ouă copii din toate parohiile vecine, precum și mai multe clase de elevi .