Tabăra de zi pentru copii "Copilărie, Artă și Tradiție"

Activități Iunie 4, 2019

      În  perioada 23 - 25 august,  Parohia  "Sf. Nicolae " Mălăiești va organiza, într-o primă ediție, Tabăra de zi pentru copii  "Copilărie, Artă și Tradiție".

Numărul copiilor participanți vor fi de 50, aceștia vor fi atât din parohia organizatoare, cât și din alte parohii învecinate. Pe parcursul celor trei zile copiii vor fi implicați în mai multe ateliere: creație obiecte decorative hand-made, pictură pe sticlă în tehnica "imitație vitralii", mozaic decorativ cu piese ceramice, modelaj lut polimeric, placare cu foiță de șlagmetal (aur, cupru sau argint) a unor obiecte,  karaoke, opincărit, șah, tir cu arcul, tenis de câmp, fotbal, golf, lucrul la războiul de țesut, realizarea unor motive tradiționale cu acul și ața pe etamină, încondeiere ouă, dezvoltare personală, ș.a.,   iar în a treia zi copiii vor merge într-un pelerinaj cu autocarul la Mănăstirea Miclăușeni.

Toate atelierele de creație vor fi desfășurate sub îndrumarea preotului paroh Apostol Pavel, a doamnei preotese Georgeta și a unor colaboratori.

În îndeplinirea sarcinilor sau obiectivelor din cadrul atelierelor,  copiii vor învăța să lucreze atât în mod individual cât și în echipă.

Ultima seară  se va încheia cu un feedback din partea participanților, în jurul unui foc de tabără. 

Participarea  copiilor la tabără este gratuită !

Partener în desfășurarea acestei tabere de zi pentru copii fiind  Consiliul Județean Iași.

Citește alte articole despre: Tabără de vară